Acceptatie voor het feit dat je gaat veranderen van werkgever, is vaak een lastig proces. Sommige mensen zijn zo verbonden met het bedrijf waar ze voor werken, dat ze zichzelf maar moeilijk los van dit bedrijf kunnen zien. Wat blijft is de meerwaarde die je door kennis en ervaring met je meeneemt: los van je voormalige werkgever, heb je vaak zoveel inzichten en kwaliteiten opgedaan dat je een nieuwe werkgever meer te bieden hebt dan je denkt. Verdriet dat kan grenzen aan een rouwproces omdat je iets heel dierbaars los gaat laten, wordt besproken en vertaald naar het nieuwe perspectief dat je voor je hebt en actief zelf kunt gaan invullen. Afscheid nemen is verdrietig en kan je zelfs boos of gefrustreerd maken omdat je je bijvoorbeeld niet fair behandeld voelt. Dit vasthouden helpt je echter niet verder en zorgt er niet voor dat je het oude voor iets nieuws in wilt ruilen. Pas wanneer je naar jezelf durft te kijken in die zin dat je ziet waar kansen en mogelijkheden liggen, hebben we een basis voor verandering gelegd. Zo krijg je opnieuw energie want opties waar je misschien ooit eens over dagdroomde of die je niet eerder verzonnen had als iets dat bij jou zou kunnen passen, mogen ineens nieuw leven in worden geblazen. Haalbaarheid en duurzaamheid staan voorop: we streven naar een perspectief dat recht doet aan de persoon die we voor ons hebben!

Outplacement

Ondersteuning bij outplacement betreft maatwerk. Dit geldt tevens voor de preventie van en de begeleiding gedurende ziekteverzuim. Als vertrekpunt geldt ons uurtarief (90 euro incl. btw) en maken we na de intake een inschatting van de benodigde stappen en tijd waarin wij inschatten dat we iemand kunnen helpen. U ontvangt van ons een bij deze hulpvraag passende offerte waarin uw wensen en die van uw medewerker worden meegenomen.

Afhankelijk van het inzicht dat u wenst te krijgen, kunnen onderzoeken afgestemd op uw vraagstelling gecombineerd worden en stellen wij een testpakket samen dat past bij de antwoorden waarnaar u en onze cli├źnt op zoek zijn. Een offerte biedt vervolgens inzicht in de totale kosten voor het gewenste pakket.

Uiteraard is het altijd mogelijk om een afspraak te maken ter kennismaking. Wij komen u graag toelichten hoe wij invulling geven aan onze aanpak en wat wij specifiek kunnen betekenen wanneer u in uw organisatie of bedrijf tegen zaken aanloopt die u wilt aanpakken en oplossen. Zeker wanneer u een groepstraining wilt voor een specifieke afdeling of team binnen uw bedrijf, is een persoonlijke kennismaking wenselijk. De dynamiek van een groep kent vaak een dusdanig bedrijfsgebonden karakter, dat directe afstemming met degene die aanmeldt van groot belang is voor ons inzicht en dus te gebruiken methodiek. Kort met elkaar schakelen zijn sleutelwoorden.

Klik hier voor de procesbeschrijving ondersteuning bij outplacement

button

button_top5

Netwerk partners

www.hanstimmermans.nl